Ψηφιακός ανασχηματισμός
Ψηφιακός ανασχηματισμός
ΨηφιακόΒήμα
ΕΣΠΑ
increase Font
decrease Font
reset Font
page style Back/White
page style White/Back
page style Standard
MHTE 0756K122K0445200

Παραλίες - Ακτές

Η Σκόπελος φημίζεται για τις πανέμορφες και πεντακάθαρες θάλασσες και ακτές της. Οι επιλογές ώστε να απολαύσετε τα αιγαιοπελαγίτικα νερά είναι αρκετές και σίγουρα θα σας αποζημιώσουν για την επιλογή σας να πραγματοποιήσετε τις διακοπές σας στο νησί.


Κατευθυνόμενοι από τον Πάνορμο προς το λιμάνι της Γλώσσας θα συναντήσετε διαδοχικά τις παραλίες Μηλιά (1,5 χιλιόμετρα) Καστάνι (2 χιλιόμετρα), Χόβολο (6 χιλιόμετρα), Νέο Κλήμα (6 χιλιόμετρα), Αλμυρόπετρα (10 χιλιόμετρα), Άϊ Γιάννης (20 χιλιόμετρα), Περιβολιού (20 χιλιόμετρα) και Χονδρογιώργη (21 χιλιόμετρα) .

Από την αντίθετη κατεύθυνση, δηλαδή προς το λιμάνι της Σκοπέλου, θα συναντήσετε κατά σειρά το Λιμνονάρι στα 6 χιλιόμετρα, τον Αγνώντα στα 7 χιλιόμετρα και το Στάφυλο με το Βελάνιό στα 9 χιλιόμετρα.

Παραλίες υπάρχουν και στην βορεινή πλευρά του νησιού λιγότερο φημισμένες, όπως είναι το Γλυφονέρι και το Γλυστέρι. Όλες τις παραπάνω παραλίες μπορείτε να τις επισκεφτείτε κάποιος οδικώς ενώ υπάρχουν και αυτές που είναι σαφώς λιγότερο πολυσύχναστες (Φτελιά, Μεγάλο Πεύκο, Νεράκι, Καλύβες κ.α.) και για να τις επισκεφθεί κάποιος πρέπει να το πράξει μέσω θαλάσσης, νοικιάζοντας δηλαδή κάποια βάρκα.

Κάντε κράτηση τώρα!